icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
11 juni 2010 09:32
2

Dag 53 - Träna!!

Huh, igår på studentfirandet så åt jag över mitt kcaloribehov med råge! Men det var ju såå gott. Har ju ingen aning hur mycket det allt vägde eller så men efter att ha uppskattat och skrivit in i matdagboken så blev det väldigt mycket.

Men idag ska jag pallra mig iväg till gymmet och träna! Måste reparera gårdagens skador så gott det går. Blir nog mitt vanliga pass 60 min crosstrainer och kanske en halvtimme styrka. Får se om jag kanske ska köra lite på roddmaskinen idag också. Efter det kommer jag va redigt slut! 

Sen ikväll ska jag åka hem till mina föräldrar för på måndag börjar jag jobba. Är ganska spänd faktiskt. Det är verkligen ett riktigt ordentligt jobb med stort ansvar som ligger på en. Har ju jobbat förr, men aldrig med människor på det här viset. Men det kommer nog bli bra. Min faster som har jobbat med gamla människor praktiskt taget hela livet kommer med en massa förmaningar till mig hela tiden. 

- Du får inte greja med mobilen, det ser inte bra ut..
- Och du får aldrig sätta dig ner, isåfall om du inte har något att göra så får du sätta dig och prata med dom gamla.


Och så håller det på. Men dom där sakerna förstår jag ju själv lixom. Jag är inte helt mentalt handikappad lixom. ;)

Nej nu ska jag gå och göra mig lite frukost tror jag. Sen bär det av - MOT GYMMET! 

Kommentarer

  • 11 juni 2010 09:45
    Det gör nog inte så mycket om du slarvar en eller två dagar! du tränar ju så mycket också! Kram
  • 11 juni 2010 16:30
    Grattis till att ha tagit studenten. Det är ju inte något man gör varje dag så det var bra att du unnade dig men medvetet. För när du är klar över vad du gör så upprepar du inte beteendet dagen efter och dagen efter det osv. Gymma lagom :) Sen när det kommer till jobbet så fixar du det utmärkt är jag säker på. Klart att det känns pirrigt och rörligt första dagarna men det hör till. Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.