icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
22 april 2010 17:43
4

Dag 5 - Känner Pepp!

Nu har fem dagar gått sen jag blev medlem på matdagboken - och jag känner mig fortfarande lika peppad som jag blev när jag upptäckte sidan. Trots att jag råkade äta 50 kalorier över mitt dagliga behov en dag här. Så då fick man ju lägga sig och trycka på golvet för att få bort det dåliga samvetet. Det slutade med att jag hade 2 kalorier till godo den dagen. Hah! Men som man säger, ett minus är alltid ett minus. 

Blev lite daimtårta och wienerbröd igår också när pojkvännens föräldrar kom och ville fira mig. Har ju födelsedag på Söndag! Men men, har jag klarat att hålla mig i skinnet hittills så kommer jag nog överleva helgen också!  

Kommentarer

 • 22 april 2010 17:53
  kentewa
  Det kommer du säkert. Man måste "synda" ibland annars blir det allt trist. Lycka till med viktnergång. Pepp till dig
 • 22 april 2010 18:27
  Håller med kentewa! Födelsedagar är dessutom helt godkända och borde inte räknas som synder överhuvudtaget :D
 • 22 april 2010 18:39
  Fira födelsedagar måste man få göra, utan att få dåligt samvete. Grattis på födelsedagen.
 • 22 april 2010 20:20
  Du smittar av dig med din glädje och motivation! :D

Logga in för att skriva en kommentar.