icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
24 december 2010 00:41
1

Dag 47 - Min första julklapp!

[FET]Ja nu betalade jag just in till plusmedlemskap i 12 månader![/FET] Är jätte spänd på att testa alla nya funtioner. Och få tillbaks några gamla! Eftersom det nu har varit julafton i drygt en halvtimme så tänkte jag - "Vad kan vara bättre en bättre julklapp till sig själv?" Har varit lite slapp nu de senaste dagarna med att fylla i matdagboken och blogga. Har även märkts på kosten då jag unnat mig mer än vanligt och tänkt mer tankar i stil med: "Äh skitsamm, en chokladbit till spelar väl ingen roll!" Men har ändå klarat mig ifrån några hetsätar-anfall. Det känns skönt att jag fortfarande har kontroll över mig själv. Skulle nog ha klarat mig utan plus, men let's face it. Med plus blir allt så mycket roligare och man får mer lust. Och ur lust föds motivation och vilja! Tänk på att njuta ordentligt av julens alla frestelser! Ät långsamt och ha en tanke i huvudet - blir jag lyckligare ju mer mat jag får i mig? [FET]GOD JUL ALLIHOP! [/FET]

Kommentarer

  • 24 december 2010 13:15
    karin81
    Bra skrivet..Jag ska också hålla mig från hetsätningen idag och njuta utan ångest.

Logga in för att skriva en kommentar.