icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
20 december 2010 09:35
1

Dag 43 - Bara minus!

[FET]Försökte bli plusmedlem igår men fick bara upp felkoder hit å dit.[/FET] Kanske ett tecken att man borde låta bli. Men jag vägde mig i morse och vågen visade 61,3! Ner 9 hg sen förra veckan. Tycker jag är rätt bra med tanke på att jag legat lågt med träningen. Den här veckan blir ju kort med tanke på jul och allt. Men får bli träning idag eller i morn. Kanske i morn. Fick en kommentar av morsan igår. Stod i vardagsrummet när hon plötsligt säger: -Hur mycket har du gått ner? Hon vet inget om matdagboken eller så. Bara att jag börjat träna en del på sista tiden. Jag svarade bara att jag gått ner några kg. Sen sa hon att hon tyckte det syntes. Hurra hurra! :)

Kommentarer

  • 20 december 2010 10:25
    Bra att det går åt rätt håll! Men vad är det för felkoder? Vill du ha hjälp skicka ett mail till mig på info(@)matdagboken.se Mvh Johan

Logga in för att skriva en kommentar.