icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
29 november 2010 08:24
1

Dag 22 - Början på vecka fyra!

Ja nu är det tre veckor sedan jag började med matdagboken igen och dagens vikt var 63,9. Jag började för tre veckor sen på 66,3 kg. Altså har jag förlorat 2,4 kg på tre veckor. Inte så illa tycker jag med tanke på att jag bara gick ner 3 hg första veckan. 

Men nu ska jag fortsätta och hålla i detta fram till jul! Kanske når jag mitt mål på 60 kg tills dess! :)

Kommentarer

  • 29 november 2010 21:04
    fannyang
    Va roligt att se dig tillbaka här på matdagboken ;) Hur får du motivation och hur gör du för att gå ner? Räknar du kaloroer och skriver ner allt du äter? Jag undrar om det är det som behövs för mig för det går verkligen inte bra nu.. :/ Lycka till!! Kram

Logga in för att skriva en kommentar.