icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
28 april 2010 19:33

Dag 10 - Boda Borg!

Nu är man nyss hemkommen från en heldag på BodaBorg. Det har varit riktigt kul och jobbigt. Man känner sig rätt slut nu efter en dag med klängande, krypande, klättrande och krålande.
  Och efteråt blev man såklart bjuden på världens godaste tacobuffé. Men man åt ju mest sallad så jag tror att det blev rätt magert ändå. Det man inte tror, är att det är själva tortillan som innehåller mest kcalorier. Man tänker ju att det ska va såserna eller kanske köttfärsen som man ska dra ner lite på. Men nej, brödet är det som är värst. (Om man ser till mest kcal på minst mängd.)

Vet inte riktigt vad man ska fylla i för träning idag. Skulle vara kul att se hur mycket man förbränt egentligen. En hel del skulle jag tro för nu är jag nästan svimfärdig efter mat, trots att jag ätit normalt idag. 
Så nu får det bli ägg och pyttipanna med mycket proteiner! ...eller nått. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.