icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
10 april 2015 00:40
2

Bra dag

Då var denna dagen över och 190 kcal till godo. Känns jättebra att vara igång igen. Var på gymmet idag och körde 15 min uppvärmning på löpbandet och sedan mitt styrkepass. Idag var det pass A som gällde vilket är: 

5 x 5 Squats (35 kg)

5 x 5 Stående rodd med stång (25 kg - (Testade 30 kg men det funkade inte) )

5 x 5 Bänkpress (25 kg) 

Tanken är att man höjer vikterna med minst 2.5 kg varje gång man kör passet. Men rodd fixade jag inte att höja idag. Kände mig rätt svag men berodde antagligen på att jag ätit för lite innan passet. Frukost klockan 9 och sen en banan precis innan passet som jag körde runt halv två. Inte det mest otimala kanske men orkade inte fixa nån bättre mat / hade inte så mycket hemma.

Vad äter ni innan träning och hur lång tid innan? Vad är era bästa tips på att käka innan träning? Imorgon blir det antagligen lite löpning och en hel del plugg som måste göras. Natti

 

Kommentarer

  • 10 apr 2015 07:06

    Låter som om har ett jättebra upplägg. Har du fixat själv eller fått hjälp?!

    Jag äter LCHF och då blir man ju inte hungrig på samma sätt och mer uthållig när man tränar. men jag äter bla mer mineraler och tar ibland en proteindrink när jag lyft tungt.

  • 10 apr 2015 10:39

    Jag följer väldigt många träningsboggar och detta upplägget hittade i Daniel Richters blogg styrkelabbet. Vill ju så gärna bli starkare så jag kan fixa mina chins någon gång.. haha. 

    Hmm.. funderat på LCHF eftersom jag redan äter en del fett. Måste man köra helt strikt utan kolhydrater alls eller kan det funka att bara dra ner på det?  

Logga in för att skriva en kommentar.