icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
17 februari 2015 00:25

5 av 100 träningspass avklarade

Eftersom det bara är 122 dagar kvar tills midsommar kommer det bli lite av en utmaning att fixa alla pass. Dock räknar jag även längre promenader och mina yogapass. Min plan är att göra yoga varje morgon och varva med tyngre pass för att få ihop till mina 100 innan midsommar. Kommer bli en utmaning men jag kan fixa det. 

Idag gjorde jag 45 min yoga på morgonen plus en PW på en timme under eftermiddagen. Var sol och varmt så hade inga problem med att gå ut idag. Imorgon ska jag simma. Det är tydligen obligatorisk badmössa som gäller på mitt gym så får väl införskaffa en imorgon. Jaja, man är i alla fall inte ensam om att ha den på sig.

Om ni är intresserade av att följa mig kan ni kika in på www.nirakander.se. Ha det bäst och fortsätt kämpa. Ni är grymma.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.