icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
8 april 2015 00:05
1

43 av 100 träningspass före midsommar

Det går sakta men säkert framåt i räknandet av mina pass. Det är inte länge kvar nu så det gäller att lägga på ett kol om jag ska fixa detta. Dock känner jag att även om det blir 90 pass så har utmaningen gett mig grymt mycket pepp och motivation till att köra även om man varit trött. Jag har även börjat med yoga vilket är såå skönt. Man känner att kroppen verkligen behöver sträckas ut ibland, speciellt om man som jag kör en del styrketräning. 

På tal om styrketräning så har jag lagt upp ett helt nytt träningsschema för inte länge sen. Jag har två olika pass. - Pass A och Pass B, enkelt nog. Så idag till exempel körde jag pass B. Då kommer jag altså köra pass A på torsdag. Sen på lördag blir det pass B igen. Enkelt va? 

Passen är uppbyggda så att man kör ganska korta set om 5 för att kroppen ska hinna återhämta sig tills nästa pass. På så vis kan man bli starkare snabbare och bygga lite muskler. Om man då samtidigt ligger på ett kalori-underskott så kan man förlora fett men ändå ha kvar sina muskler, vilket är precis det jag vill. 

Kan säga att squats är min nya bästa vän med detta upplägget... haha. 

Kommentarer

  • 8 april 2015 00:07
    utter

    Heja dig! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.