icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej vänner!

Jag var under 2010 väldigt aktiv på matdagboken och tappade 10 kg med följd av viktpendling. Idag har jag lyckats ta mig ur ett dåligt beteende och har en stadig vikt och mycket mer hälsosamma tankar kring mat och träning. Mitt mål nu är att bli starkare och gå ner ytterligare några kilo. En dröm jag har är att kunna göra 5 chins. Idag kan jag knappt en. 

Jag är en student som pluggar till webbutvecklare, älskar hälsosam kost och fitness. Om ni är mer intresserade av nyttiga recept och inspiration till träning kan ni kika på min blogg www.nirakander.se  

Kram! 
14 februari 2015 23:44
4

100 träningspass innan midsommar

Så eftersom jag har sett utmaningen 100 hälsosamma middagar innan midsommar så tänkte jag - Varför inte 100 träningspass också? 

Sjukt bra utmaning för att ge motivation och för att peppa alla att äta mer hälsosamt. Så för er som inte hakat på hälsosamma middagar (eller kanske vill ha en till) så tänkte jag köra 100 träningspass innan midsommar. Ett träningspass kan då vara en promenad eller ett yogapass. Man får helt enkelt välja själv vilken nivå man vill lägga sig på. 

Idag tog jag till exempel en promenat in till centrum istället för att ta bussen som jag brukar. Cirka 3-4 km promenad vilket jag räknar som mitt första träningspass. Dock är jag lite förkyld så tar det lugnt med träningen just nu. Detta kommer jag dock skruva upp några snäpp så fort jag blir frisk. Kom igen nu kan vi fixa 100 träningspass?? :D

Kommentarer

 • 15 februari 2015 06:17
  Krusmor
  Vilken bra utmaning! Jag blir sugen att försöka nå det målet :)
 • 15 februari 2015 07:46
  lflickan
  Det finns ett evenemang för detta på Facebook, dock inte anordnat av Matdagboken. :-)
 • 15 februari 2015 13:27

  Tack! Nu har jag har gått med i gruppen :D Är ni också med på utmaningen? 

 • 15 februari 2015 15:14
  lflickan
  Japp, jag är. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.