icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 september 2010 11:00

Mitt första blogginlägg.


Jag har inte bestämt om jag har behov av att blogga eller inte?

Jag har varit med här sedan den 8 sep, och har mitt första delmål på fredag. Dit är det 5 dagar eller ska jag säga 0,5 kg.

När jag startade här bestämde jag mig för att bara äta begränsat med godis under helgen. Det har gått så bra så jag bestämde förra veckan att försöka vara utan godis helt. De går jättebra! Jag var till och med på kalas i lördags utan att fika, endast kaffe för mig. Det gick superbra de också, men jag är lite kräsen då det gäller fikabröd.
Jag har alltid trott att det är godiset som är min svaghet, men jag har upptäckt i helgen att det är det inte alls ..det är att tugga på något. Enkelt - ett gott tuggummi, sockerfritt så klart!

Fantastisk sida med mycket inspiration!!
/T


Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.