icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 februari 2012 09:17
2

Man är ju inte mer än kvinna ;)

Mitt mål var att kontrollera helgen…ja…vad säger man. Den helg som kroppen spelar mig ett spratt, jag lägger på mig extra vätska pga kvinnliga omständigheter. Jag går alltid upp minst 1 kg eller mer. Så ärligt vet jag inte hur det har gått i helgen. Jag klarade att äta kontrollerat med godis lördag. Men igårkväll höll jag på att dö av sötsug. Så det blev glass med hemmagjord chokladsås. Det hör också till de månatliga besvären. Men skit samma, jag ärter ju inte glass och godis varje kväll. Och jag har tillåtit mig själv att äta sötsaker fredag och lördag, men igår var det söndag! Fy fy fyyyy. Träningen har fungerat bra hela veckan. Det blev mer än förväntat, drygt 2 timmar längdåkning på två dagar i helgen dessutom. Träningsvärken påminner mig. Jag kanske ska vara nöjd med mina -0,4 kg denna vecka ändå. Enligt tidigare mönster kommer jag att ha större viktnedgång nästa vecka. Men det återstår att se. Veckans mål: Lite mer styrketräning denna vecka. ( blev minimalt förra veckan) Träningstid ungefär som förra veckan. Godis sötsaker, kommer nog inte att vara något problem. Kör hårt vi ser fram emot en ny vecka med tappade kilon!

Kommentarer

  • 13 feb 2012 09:24
    Det kommer att bli bra i genosnitt med andra ord? :-) Jag tror du är på rätt spår :-)
  • 13 feb 2012 09:32
    Lita på dig själv och ditt arbete så kommer du se att du får en positiv överraskning när omständigheterna är över.

Logga in för att skriva en kommentar.