icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 mars 2016 10:57
1

Målsättning och verkligheten

Note to self: Förändra inte målen!

Jag har en förmåga att förändra mina uppsatta mål, det är så tydligt nu. Jag har ett mål att gå ner 5 kg på 10 veckor, ett sunt och bra mål. Enkelt, 2 kg i mars och april och 1 kg till 15 maj. Men nej då, nu när jag nästan har gått ner 1 kg redan och halva mars inte ens har gått då börjar min hjärna tänka....ahhhhaaaa...kanske 7 kg varför inte 8 kg? Helt idiotiskt!

Sedan när jag kommit på vad jag håller på med har jag en liten idiot där inne i huvudet som säger..." men det gör ju inget om det skulle bli 1 kg till"

Herre min vilka dumheter! Jag måste skärpa mig!

Gillar

Kommentarer

  • 9 mar 2016 13:04
    Tita

    Bra att ta det med ro! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.