icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 November 2010 11:35

Kan man tänka sig!


Det är drygt en vecka sedan jag nådde min målvikt. dvs 70 kg, exakt 69,8. I morse när jag ställde mig på vågen stod det 68,7. Helt fantastiskt, utan större ansträngning! Dessutom har jag varit bortrest i helgen, inte ätit de jag har koll på riktigt. Middag inkl vin ute med familjen i lördags.
Varför gick de inte så här lätt tidigare?? Kroppen är knasig. Men just nu är jag tacksam i alla fall! :)

Jag ska sluta skriva upp vad jag äter, se vad som händer. Jag fungerar så att jag väger allt, precis allt, och skriver upp. Det fungerar ju inte resten av livet. Nu ska jag försöka äta utan matdagbok. Det går ju alltid att gå tillbaka om jag känner att de bär iväg åt fel håll, eller om jag är osäker.

Lunch dags!
/T

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.