icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 november 2011 13:46

Glass i stora lass.

Ungefär ett år har gått sedan jag uppnådde mitt mål att väga under 70. Året har gått jättebra, har legat under 70 hela tiden tills nu då vågen står på 72. Så kan de gå! Jag vet varför. Glass i stora lass. Det är det där med fika på kvällarna under veckan som är helt galet för mig. Och det är just de som har skett under några månader nu i höst. Jag hade helt "glömt bort" denna sida, och blev väldigt inspirerad av att läsa bloggar och även vad jag själv skrivit. Nu är det nya tag. bort med de 2 kg som jag dragit på mig innan de blir 3 eller fler. Men jag vet att jag inte har några problem...bara jag har bestämt mig. Skönt att upptäcka +kilona innan det blev för många. Som vanligt har jag tänkt lyckats med mitt uppdrag med bra mat, lagom träning och INGET fika, godis, glass på veckorna. Dessutom vet jag att en bättre kosthållning för mig innebär även bättre sömn, jag mår bättre, och är piggare. Jag är bara dum om jag inte lever "rätt".

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.