icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 december 2010 22:05
2

En vecka

Nu har jag under en veckas tid inte skrivit in varken vad jag äter eller tränar...vågen står still. Det känns som om det går bra. +/ - 1 kg. 
I helgen var det första gången jag åt sötsaker sedan i början på september. Det blev glass, oj vad gott det var. Godiset som jag smakade av min sambo var inte så gott. Däremot den lilla biten Lindths chilichoklad var super. Allt var med måtta! Ingen överätning. 

Nu ska jag resten av december fortsätta så här...försöka äta utan att väga maten, träna som tidigare och väga mig regelbundet. Målet är att stå still till nyår. Dessutom inget sött under veckan. De gör jag bara för att jag mår bra av att inte äta sötsaker. 

Kommentarer

  • 8 december 2010 21:37
    babs2
    Låter spännande! Ibland måste man ju testa att "stå på egna ben" liksom. Lycka till! Är du med i min utmaning om att stå stilla till nyår? Har inte kollat tråden nyligen.
  • 8 december 2010 22:26
    Japp! gick med idag!

Logga in för att skriva en kommentar.