icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 oktober 2010 08:24

De är ju för löjligt!


Mitt förra blogginlägg skrev jag om att jag inte visste riktigt hur jag skulle göra, om jag skulle bromsa viktnedgången en aning eftersom jag tycker att de gått så himla bra och fort.
Lyxproblem, ja..men ändå en viktig fråga för jag vill också veta att jag kan hålla vikten.

Men nu har det hänt utan att jag bestämt själv..jag har stått still i 11 dagar. Vikten har variterat mellan 73.3-72.9, idag då jag har min vägdag står den på 73. Jag hade ju inte bestämt om jag skulle bromsa ner!
Jag har skött min kost och kcal intag, motionerat som vanligt. dvs mellan 3,5-4 timmar + promenader.
Är de lika lätt att börja fundera på att öka på viktminskinigen?..bara tänka på det och så sker det? ..(in my dreams)
Jag är ju långt ifrån smal...jag väger ju trots allt 73 kg till mina168 cm. Jag känner mig inte tjock, men vill ha bort volangerna runt midjan, de krympt, men de är fortfarande där. 3 kg till skulle sitta bra, och jag skulle kunna gå ner 5-8 kg till om man kollar på alla bmi tabeller.
Kan man skylla på vågen?!?!?!  :-) Eller varför inte jordens dragningskraft?!?! För mitt fel är det ju inte ;)

Jag skulle ju inte stå still!!! jag skulle ju minska 0,4-0,5 kg/veckan!!!


Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.