icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Starom03s blogg

79 kg 60 kg 1172
12 oktober 2019 10:14

Snart halvtid i kickstartprogramet

Första veckan hade jag gått ned drygt 3 kilo jag är super nyfiken på att väga mig på måndag morgon! Det känns som om jag har gått ner ytterligare hoppas vågen visar detsamma. 

Jag har blivit piggare och har fått mer energi. Kroppen har blivit mer medgörlig och inte lika stel som innan. 

Maten är mättande och god och jag är inte lika hungrig mellan målen som innan jag började med Keto. Finns dock ett tillfälle och det är helgen... kvällens är lite tråkiga då familjen äter godsaker. Då kan jag längta efter en chokladkaka eller lakrits. Försöker "underhålla" mig med något som får mig att glömma. Men titta på tv/film och inte sysselsätta händerna och hjärnan är svårt för då blir jag sugen. Som tur är så är vardagarna mycket lättare då jag oftast är igång fysiskt tills läggdags. 

Jag har som plan att äta min månadsmeny igen efter de första 4 veckorna. Den 20 november åker jag till min bostad i Thailand så då blir det lite annan kost under några veckor. 

Keto är något som jag faktiskt skulle kunna följa som livsstil då jag mår väldigt bra.  Nåja... Jag skulle unna mig lite gott till helgerna i så fall laugh

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.