icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 december 2016 21:32
5

I veckan..

Idag var en sån där dag när jag inte kände för att gå till jympan men så blev det så bra. Så fort jag började röra på mig blev jag grymt peppad och gav allt ☺.

Imorgon ska jag inhandla julklappar, förhoppningsvis är det inte så mycket folk på förmiddagen. Skönt att man har möjlighet att åka då så man slipper trängas.

Senare i veckan tänkte jag baka lite. Älskar att baka och tänkte passa på att göra lite knäck och wienernougat att ge bort som julgåva nu när jag inte äter själv. Tänkte också göra fröknäcke som även jag kan ta del av ☺.

 

Trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

 • 19 dec 2016 21:38
  paloma

  Vad skönt att du gick ivägsmiley

 • 19 dec 2016 22:06

  Är skönt när man kommer i väg, var snäl mot min hundkompis tog långa promenaden, han var så snäl och tålig när jag var i staden, vi uppskatade den nog bägge två.

 • 20 dec 2016 06:46

  Ja ibland gäller det att bara komma iväg. Lycka till med julhandeln.

 • 20 dec 2016 10:32
  gasten

  Hade också velat göra lite julgodis, till mig själv men måste låta bli för annars skenar vikten iväg alldeles för mycket. Är heller inte klar med julklappshandlandet måste sno på med det.

  Ha en bra dag !

 • 20 dec 2016 16:41

  Paloma: Ja, det är tur man tar sig i kragen ibland och bara går ☺

  Afkrut: Låter härligt med långpromenad. Skönt att va ute i den friska luften.

  LUAL: Ja, och vad skönt det är när det är gjort. Julklappshandeln gick som en dans. Allt klart👍

  Gasten: Det är så roligt att baka även om man inte får äta själv ☺. Det blir oftast väldigt mycket (speciellt när man gör knäck) och lätt hänt att det slinker ner i magen. Så kan man inte låta bli gör du rätt i att strunta i det. Eller ger du bort i julklapp 👍Lycka till med julhandeln och trevlig kväll.

Logga in för att skriva en kommentar.