icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Solskatts blogg

LCHF 94 kg 64 kg 11776
Har kämpat med med min vikt i många år. Till sist fann jag LCHF och sedan dess har jag minskat i vikt ca 30 kg. Fortsätter på den vägen.
30 January 2024 10:30
3

Tänk vad tiden flyger

Ja, tänk så fort tiden går! Nu är det en hel månad sedan vi firade både jul och nyår. 

Har sedan en tid tillbaka försökt leva ett liv utan att registrera matintaget och det har gått sådär. Lite upp och lite ner. Egentligen skulle jag vilja komma ner lite till och gärna hamna lite under mitten av mitt viktspann. Så nu tänker jag, att här måste något mer radikalt till för att detta skall kunna ske. Det måste bli en återgång till matregistrering igen. Det kändes skönt att inte behöva registrera maten, men det gav inget annat resultat än att vikten stod och stampade, men mest något uppåt. Det känns inte bra. Så nu gäller det att ta tag i situationen och inte låta den gå överstyr.

Bra att vara med i "Hålla viktengruppen". Kanske kan det locka någon mer att haka på.

Gillar

Kommentarer

 • 30 Jan 2024 11:05
  LinusPL

  Jag ser med förväntan fram emot att gå med i den gruppen, men har ännu en bit kvar.

  Jag har dessvärre inga goda råd att ge om hur man håller vikten, för jag har aldrig varit där...

   

 • 30 Jan 2024 11:08
  MagganD

  Jag har registrerat dagligen sedan 1 oktober (med undantag av 2-3 dagar) och det har blivit en vana och en rutin. Köksvågen står alltid framme, och det går liksom av bara farten. Du kommer snart in i det igen! yeslaugh

 • 30 Jan 2024 15:05

  Nu har jag tänkt ta "time out" från maten till att börja med 24 timmar och sedan får jag se. Antingen fortsätter jag lite till, om inte blir det registrering av maten, som jag gjort i alla år. 

Logga in för att skriva en kommentar.