icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
15 June 2012 11:42

Upp 500 g, jaha! 🌸

 Denna veckan blev det platt fall, gick upp ett halvkilo. Det va ju väntat med tanke på att jag inte orkat hålla mig helt till min kalorinivå. Det är tuffare när min kille är hemma mkt, han har varit sjuk sen onsdags. Det är som att mitt huvud är inställd på helgläge o då slappnar jag av så fort han är hemma, skumt. Är det någon annan som märker av det här fenomenet? Jaha då får man ta nya friska tag o fortsätta trots plus på vågen.  Jag har köpt en bok om raw food o jag kan verkligen rekommendera den. Vibeke Amdisen heter hon som skrivit den, "pigg o glad med raw food". Kanongoda recept o tips blandat i en vacker lilafärgad bok. Ska testa fler recept ikväll tänkte jag, åt i förrgår o det va underbart gott o fräscht.  Kram på er. Sandra ❤

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.