icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
2 juli 2012 15:58

Sol o regn. 😊😢

 Jaha va man tillbaka igen med blandade känslor. Jag är helt slut efter vår parisresa, trodde hu man skulle komma hem utvilad. Det va för länge sen jag reste till en storstad o turistade märker jag. Dessutom ville jag verkligen inte åka hem för jag är helt såld på Frankrike nu. Det är sorg i mitt hjärta idag helt enkelt. Sen har jag ju fått umgås med min karl i fler dagar än på länge så det blev enormt ensamt när han gick o arbetade imorse, jag tror det blev för många känslor på en gång. Sen har jag gått upp 3 kilo o det sved lite extra. Så lägger vi till lite mens på det så har vi en härlig känslogryta utan dess like. Där kom allt på en gång om ni förstår vad jag menar. Så idag skulle jag bara behöva krypa ner i en kravlös famn o gråta. När allt har lagt sig kommer jag säkert känna mig nöjd med resan men här fick jag svart på vitt varför jag sällan reser, det är ku hemkomsten jag bävat för undermedvetet såklart. Nu får jag sörja klart över vikten o ta nya friska tag när kroppen blivit av med alla krämpor efter all promenad  i denna storstad. Jag har iaf ätit fantastiskt gott o släppt allt vad bantning heter under resan, det behövde jag. Vi har även haft kanonväder under hela resan så lite färg har jag minsann hunnit få. Idag kommer barnen hem, ska bli kul att se dom o få krama på dom. Kram Sandra 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.