icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
1 maj 2014 21:43

Sjuk värld ang humorgalan.

Här sitter jag med övervikt pga överätning bl a o i bl a Afrika så svälter bebisar för att mamman inte har tillräckligt med mjölk eller pengar till ersättning. Tårarna trillar och jag inser ännu mer hur sjukt det är att i båda världar är vi rädda för brist men deras rädsla är ju verkligen verklig. Min är ju bara en falsk rädsla jag har ju inte brist på mat. Dom har ju verkligen brist på mat. Galet!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.