icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
13 augusti 2012 20:30
4

Kräsmagad av lchf 😝

Det är så skumt jag har blivit så otroligt kräsmagad efter jag började med Lchf. Fattar inte varför, så fort jag äter nåt så är det som att det växer i munnen. I förmiddags fick jag en attack av kraftigt illamående att jag höll på att kräkas, när jag samlat mig lite o började äta min lunch så började det gå över. Det är lite jobbigt att när jag väl är hungrig så måste det gå fort att göra o äta mat annars får jag såna konstiga symtom. Hade ni andra som äter lchf så konstiga symptom? Mina omställningsbesvär blir ju bättre för varje dag som går men det har varit riktigt tufft. Men dock ändå värt det, än så länge -3 kg på 10 dagar, det gillar vi. ;) hoppas det fortsätter så, jag ska sakta börja röra på mig nu när jag inte har mindre yrsel o liknande men det får bli trappvis. Håller tummarna att jag slipper kräsenheten längre fram. På onsdag ska min älskling o jag på restaurang o äta en hummertallrik o skumpa. Ska bli mysigt. Kram kram Sandra

Kommentarer

 • 13 aug 2012 23:45
  Ok ja så kan det säkert vara. Jag ville inte kräkas för jag hade just tagit mina vitaminer o alla möjliga piller så det kändes inte bra att spy upp dom. Ibland känns symptom inte värt det men jag kör på ändå. Vi får peppa varann o hålla ut. Jag verkar aldrig vara i ketos min anderdräkt stinker inte alls. Skumt. Kram sandra
 • 13 aug 2012 23:48
  hehe ja det är dock inte att längta efter men jag tror inte jag är i ketos heller, man skall dofta aceton då och jag luktar SKIT :( för mkt mjölkprodukter säger några så håller precis på att dra ner på det ska se om det hjälper. men att peppa varandra hjälper oerhört
 • 13 aug 2012 23:32
  har inte varit med om det men förstår er som går igenom det, själv har jag en stinkande andedräkt som heter duga istället :(((((. Vill man vara fin/frisk får man lida pin flickor ;)
 • 13 aug 2012 23:50
  Ja det är viktigt. Jobbigt med andedräkten, hoppas det löser sig. Skickar en pepp tillbaka. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.