icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
21 april 2014 21:53

Igång igen

Jaha då har jag tydligen hittat tillbaka till lchf igen. Märkligt hur det kan falla på plats så här. Jag trodde aldrig att jag skulle komma tillbaka o se det som en lösning. Jag gick ju ner mina första 6 kg med att sluta äta när magen signalerar lagom mättnad o det kändes superenkelt. Men sen blev det en lång lucka tills nästa motivationsspurt kom. Det kan jag tacka min kropp för som fick överskott av candida som behövde läkas med borttagning av socker o kolhydrater. Sen va jag igång. Kul att mina gamla takter sitter i o att jag på bara 3 dagar redan gått ner ca 2 kg. Så nu är det bara att köra. Förra gången för ca 2 år sedan när jag började samma resa på 89 kgs övervikt (den här ggn vägde jag oxå 89 kg från början o väger nu 83 kg) så gick jag ju ner för att bevisa för min dotter att det går. Hon har varit överviktig sen hon va 5 år mer eller mindre. Men nu har hon gått ner ca 13 kg o det har peppat mig att köra mitt race igen. Det behövdes så här lång tid, ca 1 år innan jag kunde släppa det gamla o gå vidare. Nu ska jag skapa det nya, friskare, starkare o mer redo än någonsin. Jag är verkligen redo att se mig själv i smaljeans eller i den där fräcka snygga slimmade klänningen med höga klackar som jag passade i förr. Varför ska jag nöja mig med dom där byxorna för att det va det enda jag fick på mig på tjockisavdelningen o som passade plånboken. Nä nu får det räcka med att bara nöja sig o bli bittrare o bittrare på mig själv under ytan. Jag gjorde ett hästjobb sist när jag gick ner från 89 kg till som lägst 63,4 alltså -25,6 kg. Har jag fixat det en gång med en sjukdom flåsandes i nacken så kan jag fixa det igen med sjukdomen under kontroll. Känner mig galet peppad o med nya friska krafter. Peppkramar från mig. /Sandra

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.