icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
7 november 2013 19:50
6

Härligt med många 5:2-kompisar

Det känns så skönt att vi är så många som kör 5:2 härinne eftersom det känns så nytt o outforskat (stavar man så) på ett bra sätt. Jag är fortfarande lite osäker på om det kommer kunna hjälpa mig som ska gå ner så pass många kilon (25 kg allt som allt) fast jag har satt delmål för att lura hjärnan lite på vägen. Förra ggn satte jag så hårda krav att det blev för mkt inre stress. Som sagt så är jag så glad att inte behöva känna mig så ensam på min väg mot lättare o smidigare kropp. Det är en viss trygghet att läsa om er andra som skriver om era fastedagar o hur det känns. Är det någon som kan lugna mig som gått ner en hel del redan eller som gått ner flera veckor i rad så skulle jag uppskatta om ni vill skriva någon kommentar. Tack för att ni finns allihop. Kram Sandra

Kommentarer

 • 7 nov 2013 22:19
  rumpmas
  Jag är med på din resa. Har varit med på MD i två veckor. Ska gå ner minst 40 kg... Kör 5:2 och det verkar funka bra. -6,6 kg på två veckor....känns jättekul! Bara att hänga på så sporrar vi varandra! Pepp pepp!
 • 7 nov 2013 22:49
  Rumpmas: har du tränat mkt när du gått ner så mkt? Jag vet inte ens vilken dag i veckan som är smart att väga sig när man har fastedagar måndag och torsdag hittar ingen logisk dag riktigt. Jag har nog bara gått ner 2 kg på 2 veckor. Kram
 • 7 nov 2013 23:34
  rumpmas
  Nej jag har inte tränat spec mycket. Promenader samt lite på min testcykel. Denna vecka inte haft tid att träna alls. Jag har vägt mig på torsdagar bara för att jag började en torsdag. Fastedagarna har jag lite olika beroende på hur jag jobbar. Däremot har jag försökt att vara noga med att fylla i Matdagboken alla dagar och ta recept härifrån...ändrar lite men skriver ändringarna. Detta för att jag har sååå dålig disciplin. 2 kg är inte fel det heller. Jag har nog förlorat mycket vätska då jag varit ganska svullen. Massor av pepp-kramar!
 • 8 nov 2013 00:06
  Jaha då äter du kanske lite färre kalorier de andra dagarna med. Jag äter ju som vanligt dom dagarna eftersom jag lätt går in i hysteriskt bantande o blir manisk vilket inte har varit så bra för min sköldkörtel. Jag får nog skaffa mig lite tålamod den här vändan verkar det som. Men det ska gå det med.
 • 8 nov 2013 08:57
  Snuttan7 jag är också med började med fasta i måndags och fastade i ons. Jag har inte tränat nåt ännu men vägde mig i morse 65,8 har gått ner 1,2 kg sen i mån. Ska ju väga mig på mån eftersom jag började då, men var bara lite nyfiken i dag. Jag äter som vanligt på ätardagarna väger och räknar ej, men kanske en extra fundering på vad jag stoppar in. Vi kör på så får vi hoppas att det går bra för oss. Kram Rose-Marie.
 • 8 nov 2013 09:41
  Rosnas: då kör du som mig då, bra att det finns lite olika varianter så man kan jämföra vilket som funkar bäst. Ska bli intressant att följa alla o även sig själv såklart. Vi klarar det här. Lycka till. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.