icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu är det dags igen och denna gången att för gott få väga normalvikt. Men med hjärtat denna ggn tänkte jag. Grattis till alla som lyckats helt, jag hoppas jag får tillhöra den skaran snart.  Stor kram Sandra
27 februari 2013 22:58
3

Det är mycket nu...

Jag har inte skrivit på länge pga att livet varit kaos sen köket va klart för flera veckor sedan. Jag lovade ju att sätta ut bilder på före och efter men bättre sent än aldrig så kommer dom här på slutet. Observera kylskåpet Bakom dörren, bright...NOT!! Tack Ikano för att ni gör vårt liv krångligare när ni beslutade hur köket skulle planeras!!! Jag har haft galet mkt och det har innefattat: Vår "nya" bil har blivit påkörd av en buss ( inget allvarligt) med tillhörande telefonsamtal hit och dit ni vet. Jag har spenderat nästan 2 veckor i min sons skola eftersom han trots ringa ålder ( 9 år) haft panikångestattacker med svårt att andas o magknip en tid. Fortsättning följer.. Tappat min iphone i toaletten o haft den inlämnad i ca 4 dagar, med tillhörande panik ang pengar osv. Hoppas den håller, håll tummarna med mig. Haft allvarligt samtal med dotterns ( 18 år i april) mentor pga hög frånvaro med magknip o en skitgympalärare som vägrar samarbeta o gå halva vägen. Min dotter får ångest av att gå på gympan o svettas med främmande människor hon knappt känner o över sin övervikt på ca 30-35 kg. Vi har försökt få igenom att hon ska få träna ensam på gym eller liknande. Hon vill träna men inte i dessa förhållanden. Vi ska skaffa ett intyg att hon går till psykiatrin pga det här. Hon har även fått utskrivet träning på recept från läkaren. Lchf äter hon ju redan, så hon gör det hon kan så långt. Så nu är det möte nästa vecka med lärare o dyl där. Samma vecka som jag ska på möte med rektorn i min sons skola och även ett möte med logopeden nästföljande dag för hans räkning. Puh! Mitt i det så ska jag hinna med min egen hälsa o har fått avboka allt med endokrinmottagning o har satts sist i väntekön där pga upprepade avbokningar när jag fick förlänga tiden i skolan hela tiden. Vad gör man inte för sina barn. Tur att jag samtidigt har haft kontakt med min näringsterapeut. Näringspreparaten o örterna har hjälp en stor bit på vägen så nu har jag inte alls några skakningar eller hjärtklappning om jag inte slarvar med kosten. Dessvärre går jag inte ner i vikt. Men jag går heller inte upp. Skönt! Någon som känner för att byta med mig den närmsta tiden? Själv fattar jag i te hur jag ska hinna med överallt. Deras pappa har brutit med vår dotter o skällt ut mig för att vara för gåpåig mot lärare o rektorer. Så där finns ingen hjälp att få. Men det va väntat då han har en diagnos där bl a brist på empati ingår. Ha en skön kväll o ge mig styrka att uthärda dessa prövningar. Men köket är iaf fint. 😊 Kram Sandra

Kommentarer

  • 27 feb 2013 23:51
    Pepp till dig!
  • 28 feb 2013 12:25
    Ursch då hoppa det löser sig för er snart
  • 28 feb 2013 15:06
    Tack till er båda, ja det är bäst att det löser sig. Man orkar inte hur länge som helst. Kram Sandra

Logga in för att skriva en kommentar.