icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 juli 2020 12:02
1

Nystart nr 3

Jaha! 
Då har jag hållit på 1 vecka och det går ner och det går upp? Förstår inte hur jag ska få en jämn viktnedgång. Igår åt jag strikt efter min plan och då gick jag upp 1kg????? Min kropp verkar inte förstår att jag håller på med viktnedgång.

Känner mig lite nere idag då det inte vill ge sig med kilona! Kan inte riktigt få grepp över hur jag ska äta. Det är så jävl... svårt att veta vad, hur mycket och när jag ska äta.

Ja kämpa på är lätt att säga när man inte lyckas????
Kramisarheart

Kommentarer

  • 11 jul 2020 18:54
    gittan52

    Använder du dig av möjligheten att registrera här på MD? Om du fyllt i dina värden får du ju fram hur mycket du behöver äta (i kalorier) för att behålla din nuvarande vikt. Kanske får du också rekommendation om kaloriavdrag (det fanns inte när jag blev medlem)

    I dina medlemsinställningar kan du också välja vilken typ av kost du vill äta och sedan finns det mängder av recept för just den kosten, t.ex. LCHF.

Logga in för att skriva en kommentar.