icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 juli 2020 10:08
1

Nystart nr 2

200704

Äntligen på väg mot tvåsiffrigt tal på vågen! Sakta men säkert går det nedåt. igår 8 hg idag 1 hg. Intenågon jämn nedgång men ändå-

Men vad svårt det är att veta HUR mycket man ska äta när jag följer Keto diet. "Ät tills du bllir mätt", står det i vissa rekommendationer. Men så kan man inte säga till mig. jag känner inte någon mättnad förrän det är för sent?

Igår promenerade jag. Det gick bra min psoriasis under fötterna, blev inte så påverkade inte lederna. Måste nog vara försiktig så jag inte går ut för hårt, för då säger kroppen ifrån. Ska börja cykla mer, det är nog bättre!
Nu fortsätter lördagen utan måsten eller plikter.

Kramisar!heart

Kommentarer

  • 5 jul 2020 00:06
    ulla165

    Hoppas du hittar rätt till slut - vad som passar och är rätt för just dig ! För det är olika till oss alla! Men en sak håller jag fullständigt med dig!  "Ät tills du blir mätt" är bara shit - ärligt talat! Jag har lärt mig att jag måste hålla lite koll på dom lilla j*vlarna kalorierna också - men det gäller ju mig iofs.

    Att du närmar dig 2-siffrigt på vågen. GRATTIS säger jag bara. Du är nog på rätt väg👍!

Logga in för att skriva en kommentar.