icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 juli 2020 22:03
3

Nystart nr 1

200702

Nu är det dags igen.....

För vilken gång i ordningen vet jag inte. Har kört Cambridge dieten i 5 veckor och gått ner 3 kg. För lite enligt mig. Men jag är väldigt taggad att fortsätta men inte så strikt som bara äta soppor. nej jag måste ha mat för att fungera. Nu ska jag verkligen gå in för Keto + Cambridge. Det var skrämmmande att få vet att jag har ca 42 % fett runt mina organ. Nu ska det bort så det så. Då ska gluten och kolhydrater minimeras till obefintligt. 

Jag har sommar lov så nu kan jag starta nytt liv. Ska börja med 20 min promenader varje dag för att öka till mer när jag gått ner 5 kg. nu är mitt mål att komma ner till två siffror på vågen och behålla det. Psykiskt är jag taggad men mår inte så bra som jag vill för jag tycker inte om den människa jag ser i spegeln men det ska det bli skillnad på. kom igen och fortsätt som du har börjat vill jag peppa mig själv!
Kramisar!heart 

Gillar

Kommentarer

 • 2 jul 2020 22:19
  Bella50

  Det är bra att du är motiverad...men ta ändå ett steg i taget...ett delmål i taget så du orkar hela vägen. Varmt lycka till på din resa.👍

 • 3 jul 2020 06:54

  Wow, fem veckor med Cambridge! *impad*

  Du fixar det här! Lycka till!

 • 3 jul 2020 19:43
  Tita

  Lycka till👍👍

Logga in för att skriva en kommentar.