icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 maj 2018 18:02
1

Då var det dags igen????

"Du ska äta inflamationhämmande mat. Jag menar inget vitt mjöl, absolut inget socker, inte halvfabriakt eller processad mat! Har du hört det här förut"

Jag tittar ner i golvet och skäms och svarar att jo det låter bekant!

"Ja, säger min läkare. Jag ser här att vi pratade om det förra året och året före det! Är det något du inte förstår"?

Är jag 5år typ?

Han rekommenderar att jag ska äta medelhavskost och lchf?

Ok, säger jag och tänker att nu är det slut med Skogaholmslimpa, falukorv och makaroner, som jag är uppfödd på. Men så väger jag tre siffrigt också!!!

 

Nu har jag anmält mig till 4 veckor med lchf. Det är första dagen och ännu har jag inte saknat bröd.

Varför skulle jag lyckas den här gången då? Kanske för att min psoriasis är fäörjäv och jag kan i princip inte gå.  Har jätte ont i mina fötter och psoriasisen har börjat sprida sig till andra ställen på kroppen. Hur har jag kunnat låta det bli så här?

Nu är det 4 veckor som jag ska kämpa på och ändra mina kostvanor och hela familjens. för det ska inte bli så att jag inte kan äta den mat som jag lagar utan ska stå och göra två rätter.Nej är det ingen som vill ha min mat får dom laga själva!

 

Nu kör vi!devil

Gillar

Kommentarer

  • 29 maj 2018 20:47
    gasten

    Lycka till!

    Själv äter jag kolhydratsreducerad kost. Min man och jag äter inte samma mat, jag äter inte den mat han lagar och han äter inte min mat.

    Lite tråkigt är det ju att vi inte äter samma mat.

Logga in för att skriva en kommentar.