icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 maj 2012 18:33
3

På fredag?

Vi ska äta pizza då. Och jag vill faktiskt också göra det, och jag tänker göra det utan att få skuldkänslor. Jag vet bara inte hur jag ska kompensera för det? Jag ska styrketräna och jogga lite samma dag, har en speciell runda men vet inte hur lång tid det tar eller hur lång den är, eller hur många kalorier jag bränner. Men jag motionerar iallafall! Alternativ 1 är att jag fastar hela dagen, fram till pizzan. Vi ska äta tårta på kvällen då mormor och morfar kommer hit för att fira min student (de åker iväg när jag tar studenten på riktigt). Då om pizzan går på typ 2000 och jag tränar bort kanske 400 så kan jag äta en liten bit tårta och ändå hamna på inte allt för mycket överskott. Alternativ 2, jag tar en hamburgertallrik på 90 gram istället, inte mycket bättre men den räknar jag på 1000 kcal, så då kan jag äta en liten frukost så att jag faktiskt orkar med träningen. Hur skulle ni göra i min situation, bara strunta helt i pizzan eller?

Kommentarer

  • 23 maj 2012 19:42
    Att vara utan mat hela dagen fram till pizzan e ju inte så bra alternativ. Bästa e väl om du käkar relativt nyttigt under dagen och sen när det e dags för pizza ta te .x bara halva pizzan, finns inget som säger att man måste käka hela, sen när det gäller träningen e det bästa att hålla igång flera gånget i veckan, få har du skapat ett utrymme för såna här tillfällen i framtiden
  • 24 maj 2012 09:49
    DYR; Jag är ganska miljömedveten så jag har väldigt svårt för att slänga mat. Det skulle isåfall vara om jag delade en pizza med någon annan men tror ingen annan vill äta bara en halv pizza :P Och jo, jag tränar styrka 4 gånger i veckan och kondition lika ofta, har ett par vilodagar men jag kör på tungt nu så tänkte att det kanske inte gör så himla mycket ändå?
  • 30 maj 2012 23:08
    Friend,s? Äta mkt lätt under dagen.Typ ägg o en grapefrukt.Sedan beställa en barnpizza, o äta massor med vitkålsallad till det. Ha så kul

Logga in för att skriva en kommentar.