icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
31 maj 2012 16:07
1

När det börjar bli tungt..

..Oavsett om det är fysiskt eller mentalt, så försöker jag tänka på hur långt jag kommit på så kort tid. Hur otroligt förändrad jag är som människa. Från att vara 15, mullig, med svartfärgat hår, för mycket smink och skärsår på armarna. Ville inte prata med någon, skolkade, rökte med de "tuffa" på skolgården och var allmänt rebellisk. Till att vara snart 20. Normalviktig, snart SLANK(!), naturlig, miljömedveten, älskar livet, älskar människor, har en underbar pojkvän och om typ 3 dagar en lägenhet med honom. Har sunda värderingar (tror jag iallafall), en strävan att nå så högt jag kan, utvecklas genom att förhoppningsvis gå GMU. Och sist men inte minst, jag vill plugga massor!! Jag måste skriva ner det, för jag tänker på det ofta. För ett tag sen när jag körde styrketräning höll jag på att spy hela tiden för det är SÅ TRÅKIGT! Och det enda som driver mig är chansen att få gå GMU. Jag ska fan klara det!

Kommentarer

  • 31 maj 2012 19:42
    Hoppas du får chansen att gå gmu.. Jag tackade nej till 11 mån militärutb för två år sen.. :/ Ångrar det så jätte mkt idag.. Ooh, all pepp-kramar till dig! :)

Logga in för att skriva en kommentar.