icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 augusti 2022 09:14
1

2022 och livet förändras

allo, alltså hittade dessa gammla bloh´ggar från 17, käns som en evighet sen. och egentligen så har det  hänt en hel evighet, lång tid, 

vad har hänt , jo jag fick en operation en sleeven, gjorde den 2021, och bestämde mig att jag ska kunna äta som allandra (ven nu "Alla Andra" är) allfall,  så hittade jag denna Matdagbok, och fick för mig att nuu ska jag börja skriva igen, kanske få perspektiv på Mat / Vikt och skuld /skam, allt som går ihop i mitt liv, hur jag ska kunna få detta i ett kombo som fungerar? det vete gudarna. 

Äta normalt det är ett mysko begrepp . talriksmodel ? MERA GRÖNSAKER ? fibrer ? inte kolhydrater ? fasta perjoder? inser att det är massa begränsningar och pekpinnar och det känns inte normalt. 

jag äter ju väldigt lite åt gången och ska få i mig alla sorters av näring i dessa små portioner och så detta med ofta!! jo jag äter 5 ggr om dan, ca 2 dl. och så där  emellan dricker jag Kaffe eller vatten ( jag måste liksom välja) 

jag tänkte och det har jag tänkt förut. jag ska skriva upp varje dag vad jag äter kanske jag får en överblick i hur jag äter och se vad felet ligger, jo för det händer inte så mycket med min vikt, ( och jag vägrar att väga mig) fördet är min störta ågest evver, och det ska par mina dippar som går djup ner i träsket ev självömkan, tröst ätandet och svält perjoder, 

upp och ner, (jojo banta) känns det igen ,, LER. 

så då så- Nu börjar jag IGEN, enu en gång står ja gi dessa start gropar, 

jag kan berätta om motion, för ja gär rörlig och i sommar jag gjort en lång vandring från havet där jag bor till toppen av Helags graciären. det tog tre och en halv vecka och bestod av 40 mil, vandring , cyckling och paddling. en maraton vandring. men jag erkänner jag skulle aldrig göra om det, så nu blir det gym i vinter och simmning på badhuset. 

en droppe höjer havet, 

Gillar

Kommentarer

  • 15 aug 2022 10:51
    farmis

    Vilken fantastisk vandring, beundransvärd !!

Logga in för att skriva en kommentar.