icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 januari 2018 00:24
2

Det rullar på..

Ja nu har jag hållt på en stund med 5:2 och det är intressant måste jag säga.. Man kan se en utveckling, bara på de här dagarna..Jag tjuvstarta ju lite innan och hålla ett öga på kalorier och sockerintag redan förra onsdagen så jag kan inte säga att allt hänt sen i måndags när själva Kickstartprogrammet börja men jisses vilken skillnad nu mot för bara några dagar sen.. Idag har jag varit pigg, hyn i ansiktet ser bättre ut, jag sover bättre, humöret är bättre.. eller beror det bara på att det är en bra dag???

Alltså jag vet inte.. Jag känner mig lättare på nåt sätt idag.. som jag inte gjort tidigare.. OCH en viktig sak som jag kom på nu i skrivande stund.. Huvudvärken.. jag har inte haft nån huvudvärk idag yes Den har varit en trogen följeslagare några dagar nu.. men idag drog han vidare.. hoppas jag.. Kan huvudvärken bero på att jag valt bort socker i största möjligaste mån..?? Eller beror det på når annat..??

Idag har jag inte följt kostschemat dock.. Det är dagens fel och en big noonoo.. Och jag vet att jag bara straffar mig själv och ingen annan men tror dock att jag ändå åt bra.. Åt en stekt kycklingfilé med stekta grönsaker, typ wokgrönsaker. Barnen hade önskat chicken nuggets och pommes.. Så fick bli kycklingfilé till mig.. skulle ha ätit en annan typ av kycklingrätt egentligen men jag orkade bara inte idag.. Jag har motionerat mycket mer än jag skulle idag. Tänkte att jag skulle testa löpningen dag och se om jag fortfarande orkar nåt.. och det gjorde jag faktiskt smiley Tyvärr så blev jag ju väldigt trött eftersom löpningen inte sitter i  kroppen längre så jag orka inte engagera mig jättemycket i maten. Har hållt kalorierna dock, men jag har inte följt schemat.

 

Imorgon blir det styrketräning. Inte heller efter schemat utan jag ska köra ett bodypumppass och sen 30 min på bandet. Och enligt mitt kostschema ska jag ha fastedag imorgon, men jag bestämde mig för att inte ha den på fredagar eller lördagar. Så har flyttat den till söndag.

 

Godnatt alla kämpande..

Lyckas du inte idag så gör ett nytt försök imorgon.Tillslut går det wink

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 jan 2018 09:09
  paloma

  Vad skönt att det hår bra👍

  Jag brukade fasta måndagar och torsdagar när jag följde 5:2, men jag följde ingen kickstart☺

 • 13 jan 2018 10:17
  aregnisw

  Toppen att du är så målmedveten nu, jag gjorde som paloma fastade efter 5:2 måndag o torsdag det tyckte jag kändes bra. 

Logga in för att skriva en kommentar.