icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)

Visar poster från August 2010

30 augusti 2010 22:03

Dags för sängen!

Idag har jag inte rört så mycket på mig tyvärr.. Blev 25 minuters promenad bara sedan for vi ut och fiskade.. Så har ju använt armarna lite iaf.. =)

Bröt min lite kolhydrater bantning idag, med att göra rotfrukter i ugn.. marinerade med lite olja, vatten...

Läs mer Kommentera
29 augusti 2010 08:39

en ny dag, nya tag!

Fick sovmorgon idag.. tio i sju vaknade lillskruttan... i förrgår 4.50 och i går morse 6.00 så idag kan man inte klaga... fick sova nästan sju timmar i sträck.. helt otroligt =)

Nu ska jag göra lite fiberhavregryns gröt vilket jag egentligen inte gill...

Läs mer Kommentera
28 augusti 2010 23:09

Lördag och en pissig våg!

Har varit och handlat batterier till min "nya" våg (haft den i tre år men inte orkat sätta i batterier), och fick ett bakslag.. givetvis ska den visa en helt annan siffra än vågen jag använde i början... summan av kardemumman blev att jag väger...

Läs mer Kommentera
27 augusti 2010 22:39
2

Dagarna av frestelse!

Ojoj.. varit hemma hos min mamma och på resande fot nu under hela veckan. Det var inga problem här hemma att äta bättre och mer kontrollerat men jag visste att det inte skulle vara lika lätt nu. Måste däremot erkänna nu efter denna vecka att min...

Läs mer Kommentera