icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
19 september 2010 11:53

Valet är gjort för min del.. =)

Hej alla.. helgen är snart slut. Har haft en elak förkylning så har knappt ätit eller motionerat. Kollade vikten i morse och låg då på 94.1.... Hade 96 nånting sist jag kollade innan helgen. Så vill inte föra in denna siffra då den beror på för lite mat. Borde gå upp allt nu när jag kan äta igen. Känns inte som att det är fett som försvunnit nu när jag inte kunnat röra på mig mer än den vanliga vardagsmotionen.. (till och från soffan, fram och tillbaka efter dottern)

Annars då?! Jo det ska bli skönt att få gå morgonpromenaden imorgon igen.

Var ute i skogen en timme idag och tränade hundarna i sök.. sedan började jag hosta så vi fick ge upp. Så härligt att andas in lite friskluft. =)

Jag undrar vad man ska göra resten av dagen.. fick sovmorgon till halv sju så känner mig ganska pigg.. =)
 
Nu är det dags för lunch, men jag har ingen aning om vad det blir.. blir nog något enkelt... svårt att komma på något =)

Ha en bra dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.