icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
24 maj 2012 08:35
2

Usch och blä för havregrynsgröt

Morrn morrn. Vi hade inge fil hemma i morse och inga frysta bär för smoothie, så det fick bli fiberhavregrynsgröt till frukost. Min två åring tog en tugga och sa sedan "uusssccha", och jag kan inte mycket mer än instämma, fastän jag åt upp min portio, och låtsades att det var sååå gott. Jag tycker verkligen inte om havregrynsgröt. Jag äter den, men inte för att det är gott, utan för att det är en bra frukost... Nu ska vi städa. Halv två idag är det dags för BOEL test för min 8 månaders tjej. Förstår inte hur vi gör det, men det är alltid kaos här hemma.. och så städar man.. en timme senare: kaos igen! Åh vad jag känner mig seg! Skulle behöva ut och gå också, men allt beror på hur lång tid jag fastnar framför datorn....

Kommentarer

  • 24 maj 2012 10:12
    Tack för tipset :) vet inte vad Boel testet står för, men de kollar utvecklingen på barnet. Det finns väl vissa steg som en åtta månaders ska klara så det kikar de på genom vissa tester. Kommer ihåg från förra barnet att de hade en bjällra på fingret som de bjällrade med bakom öronen på henne för att se om Jon följde ljudet osv.
  • 24 maj 2012 10:13
    Hon inte Jon :) telefonen skriver sina egna ord :)

Logga in för att skriva en kommentar.