icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
27 augusti 2012 05:56
2

Uppe med tuppen

Då sitter man helt själv med en bulletkaffe (blir bara godare och godare) och snart ett ägg. Jag klev upp extra tidigt för att gå en promenad innan jag byter om för jobbet... men.... regnet vräker ner, så det blir soffmys innan cykling till jobbet. Kommer vara dyngsur... Ska se om jag hittar mitt regnställ =) Jag smygvägde mig i morse... ner 0,7 kg sen i torsdags så det var riktigt kul att se!! =) Har inte vägt mig på tre dagar så det är nog rekord =) Jag blir tokig på mig själv då det gäller matlagning.. Jag fixar ju inte att följa recept, utan blir uttråkad och testar mig fram. Hur som helst gjorde jag en äckligt god köttfärssås för ngn vecka sedan. Hade tänkt göra om den igår... resultatet blev givetvis äckligt... Jag som trodde att jag visste hur jag hade gjort... men icke... =) det värsta är att mannen tycker det är jättekul. Han brukar säga "synd att det var så gott, för jag vet ju att du aldrig kommer göra det igen". Jag kände mig lite stött av den kommentaren, ännu mer nu, när det visar sig stämma... =) jag ska banne mig göra den igen... får bara testa mig fram igen.. och denna gång, kanske skriva upp hur jag gör =) Fy så trött jag är.. Först hade grabbarna ingen nyckel så de kom inte in efter sin fisketur. Så de väckte mig då jag äntligen hade somnat. Sedan efter många om och men så somnade jag igen. Sedan vaknar jag igen av ett pipande ljud som jag trodde var väckarklockan...klockan är två, sedan är den tre, för att sedan bli fyra.. då inser jag att det inte är min telefon utan det är brandlarmet som börjar få dåligt batteri... suck... lyckades sova lite däremellan iaf.. men kände mig överkörd i morse =) Tur att det finns kaffe =) Ha en bra dag! Bjuder på en bild på min stortjej. Detta var vad hon sysslade med medan jag lagade maten... Fick laga maten ostört i alla fall =)

Kommentarer

  • 27 aug 2012 06:39
    Nos
    Jag glömde regnkläderna på jobbet i fredags. Och vågen visade 1 kg mindre än igår, som är officiell Vägdag ; )
  • 27 aug 2012 08:40
    Nos vad kul! Ett kg är riktigt bra! Här öser regnet ner som bara den. Vet inte hur det är hos dig men är det liknande så lär du vara blöt utan regnkläder! Jag var halvblöt då jag kom fram till jobbet :) ha en bra dag!

Logga in för att skriva en kommentar.