icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
11 oktober 2012 08:38

Torsdag morgon och ledig dag.

Godmorgon alla... Är ledig idag så det blir till att roa två sjövilda ungar istället.... så så mycket ledigt är det kanske inte... Lilltjejen vaknade fyra inatt och var orolig. Klockan fem vaknade treåringen och var kissnödig... känner mig aldrig utvilad nuförtiden. Minst två ggr per natt blir jag väckt.. visst det är så då man har barn, men jag är så trött.. och då blir jag irriterad och får kort stubin.. Och jag vill inte ha det. Jag vill ju vara glad och pigg och vara en super förälder... men det känns som om jag nu går på extrabatteriet och aldrig hinner ladda upp. Såklart att man får energi från barnen då de gör sina goa saker men jag behöver sova! ja det var lite morgontidigt gnäll.. Snart verkar väl kaffet och då kommer jag igång igen... =) Har stått på en platå nu några veckor där vikten inte ändrat sig, men i morse stod den på -1,2 jämfört med förra torsdagen!! Äntligen!! Har verkligen tänkt till nu i veckan.. Var på gymmet i måndags och igår tog jag en 7 km lång promenad. Maten har ätits men i mindre portioner. Så det gjorde susen! Hoppas att jag kan få tid till gymmet fler dagar i nästa vecka. Med man, barn och arbete så är det svårt att matcha, så fastän jag vill gå minst två ggr så blir det inte jämt så.. Var in igår för att simma en timme men det var så äckligt mycket folk (simträning) så det slutade med att jag ångbastade en halvtimme och sedan for hem igen. Innan jag vant mig vid något så är jag så rädd för att göra fel.. och igår var en typisk sådan stund.. Såg träningsspåren, och såg de två spåren som var för motion.. Men i motions spåren fanns det även de som hade träning, så då blev jag orolig för att få en utskällning för att jag var i fel spår så då vågade jag aldrig ens gå i vattnet.. skäms för min feghet... ibland kan jag morska till mig och göra det som oroar mig, men ibland tar oron överhand och då blir jag en fegis... som igår... men ångbastun var skön =) Men just det ja.. måste ju skriva lite positivt också.. kan vara lite trist att bara läsa om tråkigheter =) Hmm... Imorgon efter jobbet packar vi in hela familjen och far iväg till några vänner. De har också två barn med bara några veckors mellanrum från våra barn. Vi ska sova över hos de över helgen och bara umgås och mysa =) Ska bli kul! Vi gör så här någr ggr per år.. på sommaren kommer de till oss och så far vi på djurparken som vi har i staden... Vi bor 13 mil ifrån varandra så vi kör någr sådana här träffar istället, då vi umgås några dagar! =) Just det.. Solen. Solen skiner idag =) Tänk dig vad underbart.. Har bestämt mig för att göra matsäck och gå ut med barnen idag! =) Ha en bra dag alla, och ursäkta för mitt lite tråkiga inlägg! =) Jag tycker så mycket om att läsa om alla ni som skriver om glädje och viktnedgång. Sedan gråter jag tillsammans med er som har sorg i livet. Jag kanske inte jämt kommenterar men jag tänker på er! Som sagt, ha en bra dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.