icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
6 september 2010 08:20

Svacka

Hej och godmorgon... Förut vägde jag mig varje dag, och det kliade i fingarna på mig för att få väga mig.. nu vill jag inte väga mig.. tänk om allt slit inte gett något.. vad är det då för fel?

Ångest dag... Vill ju verkligen att det ska hända saker... och då man tänker på hur jag åt innan, och äter nu så borde det hända något..

Har helt sluta äta vit pasta, vanligt ris, vitt bröd och ost... inge onyttig pizza eller godis slinker ner... vågar inte.. oräker på hur jag ska göra... man kanske skulle strunta i vägning och bara fortsätta och bara känna efter hur man mår ist..

Har iaf varit duktig i helgen.. eller i lördags.. VI hade främmande och gjorde tacos..åt inge sås, inge bröd till, utan blandade i lite linser och bulgur ist.. grymt gott blev det ändå. Sedan hade vi kladdkaka och vaniljglass! till efterrätt... jag plockade fram, servade alla men åt ingenting själv.. slickade inte ens på fingrarna då jag fick glass på dem.. =) stolt över mig själv..
igår tog jag igen några av de kalorierna, genom att trycka i mig en enorm portion tacos paj.. gjord på filodeg men ändå! Jag åt och åt... sedan gjorde jag kaffe och tryckte i mig 25g mörk choklad...

nä nu skriker lillan.. dags för promenad och sovstund för henne =)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.