icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
2 september 2012 08:16
1

Söndag och jobb står på agendan!

Ja morrn morrn. Känner mig som mest stolt då jag som dessa dagar kliver upp vid sex, får i mig lite bulletkaffe för att sedan köra ett ripped in 30 pass... Man dör när man gör det, men det är skönt då det är gjort... Lata bekväma jag står och hoppar och skuttar och svettas =) Det är den stora skillnaden från förra gången jag gick ner i vikt och nu. Då var det bara att jag skulle neråt.. jag promenerade men inget annat. Denna gång har jag kört som sagt Jillians pass, och man märker hur kroppen blir stadigare och kompaktare. Men höfterna är svåra områden som segar sig kvar. Men det går neråt där med... Så det var dagens må bra blogg =) Så idag är det dags för jobb. Jobbar från halv elva till nio ikväll. Sedan har jag måndag ledigt så det är bra =) Nu ska jag göra smoothie åt gubben och barnen medan jag ska äta lite ägg och dricka lite mer kaffe =) Ha en bra dag alla! =)

Kommentarer

  • 2 sep 2012 09:30
    Visst kan man säga man går från klarhet till klarhet, o skönt är det när man märker att man har mer ork o kroppen ändras till det bättre, Här kan Wii Trimmen hjälpa dig massor för roligt är det Ha en superdag på jobbet

Logga in för att skriva en kommentar.