icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
11 april 2012 10:05
2

skräp också...

Varit usel både på att äta rätt och tänka rätt.. allt, och då menar jag allt, har ätits. Likt en missbrukare har allt slukats nästan utan att tuggas.. med munnen full har jag ibland stannat upp och funderat på varför jag gör detta, men liks åker allt ner ändå. Har inte ens känt smaken av allt som jag ätit men ändå har jag fortsatt.. och fortsatt, och fortsatt.. Nä nu gäller det igen. Se sanningen i vitögat och inse att jag återigen blivit en tjockis. Att acceptera är väl första steget? Ingen mening med att må dåligt hur man betett sig, för då är det enkelt att unna sig något gott igen... Nej måste skärpa mig. Igen. Jag vet att jag kan, bara jag vill. Allt handlar inte om vikt jag vet. Man är inte ful bara för att man är tjock, men just nu har det gått så långt att jag föraktar mig själv, och jag trivs inte med det skalet jag har. Så nu är det dags igen. Det är lättare att följa upp och hålla sig om man hela tiden skriver upp resultaten. Man vill ju att folk ska klappa än på axeln och säga att man är duktig. Just nu är jag en flodhäst... så nu är det bara att sätta igång igen. Jag börjar med en promenad. Det är ett steg i rätt riktning.

Kommentarer

  • 11 april 2012 10:12
    Bara att bestämma sig! Det som varit har varit, det kan du inte ändra på. Men IDAG kan du göra bra val! Och när du lägger dig ikväll kan du klappa dig på axeln och säga: Fy fabian vad duktig jag varit idag! Kom igen! Nu fixar vi det här!
  • 11 april 2012 12:26
    Tack för stödet! =) Ja nu fixar vi det här... hejdå dallermage och sötsug! Hej det sunda tänket! =)

Logga in för att skriva en kommentar.