icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
26 oktober 2012 12:50

Seg start

Har hela veckan fått kliva upp kring fem, då den äldre av våra tjejer vaknat då och inte kunnat somna om, då hon fått sluta med nappen... Det går bra att somna på kvällen, men där vid fem, då är det kört.. Imorse var det inga undantag så strax före fem väcktes jag. Sedan har jag inte gjort så mycket. Tog mig in i duschen men annars har det varit en riktig slö dag, förutom "barnskötsel" och måltider. Nu ska jag snart iväg och jobba, så det kanske är dags att jag får på mig några mer kläder än ett linne... Kanske... snart... Väldigt konstigt väder idag.. jätte kallt i morse, sedan snö några timmar senare, och nu skiner solen för fullt... =) Höstväder tro?? Ja med vikten och maten då.. jo det funkar bra.. kroppen har saktat ner i sin viktnedgång så nu ligger jag kring 0,5 kg i veckan, men det är helt okej då jag ser målet. Låg i morse på 71,0 och har satt 68 som mål, så näe det är inte så långt dit. Lyssnar på kroppen min, och gör lite som den säger =) Vill ju inte bli osund mitt i allt =) Kör ju på LCHF och äter mig mätt varje dag. Har även sista tiden testat periodisk fasta, vilket har gått betydligt bättre än vad jag trodde. Har haft lite besvär med frukost, och vad den ska innehålla (börjar bli lite less på ägg, och bullet kaffe) =) Så att senarelägga frukosten och äta den vid lunch tid har varit super för mig =) Jag kör mitt race och så länge som jag och min kropp mår bra, så antar jag att jag gör något rätt... Känner mig fortfarande lite irriterad på personen som pratade bakom min rygg om min "osunda" viktnedgång, utan att ha den blekaste om vad jag gjort under tiden.. hon kanske tror att jag satt på rumpan och inte åt, men det kan ju inte vara längre från sanningen... jag har gått ner i ett bra tempo och kroppen har hängt med.. nog för att magen hänger lite än, men det beror på att det finns lite kvar att ta av, inte på grund av för mycket hud. Nä blir fortfarande irriterad.. känns så oförskämt.. Min gubbe tycker att jag ska släppa det hela, då vi ofta umgås med personen, men jag är sårad... Om hon hade frågat mig hade jag gärna berättat.. va fan jag tränade fem-sex dar i veckan och åt mig mätt varje! dag. Svartsjuka eller ej men det är inte okej. Sedan är även det här samma person som handlade hem piller för en snabbare viktnedgång, för att det inte skulle gå så sakta.. jag köpte också sådana, men blev less efter några dagar, plus att då man kör lchf behöver man inte något som sväller i magen =) Nä är fortfarande irriterad. Punkt. =) Fast känns lite skönare nu då jag skrivit av mig lite.... Det som jag fortfarande tycker är jobbigt är då det är fika dags.. var man än är... "Nämen ska du inte ha något" "Och där sitter bantargänger" "Men det är ju bara en liten bulle" "Det är så synd om dig som BANTAR".... grrrr.... först och främst så är det inget problem.. jag äter mig mätt på riktig mat och behöver inte snabbt socker för att tillfredställa mina behov.. sedan så är jag inte ens sugen, och jag bantar inte. Jag äter bra, jag äter mig mätt, är det att banta? Nä det är att hitta en livshållning som faktiskt får en att må bra inifrån och ut.... hmm... blev en riktigt gnälligt inlägg... ber om ursäkt över det. =) Ha en bra dag alla, så ska jag fortsätta att ducka för allt detta fikabröd =)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.