icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
15 september 2010 07:24

Sååå trött!

Jag är på uselt humör. Lilltjejen sitter i gåstolen brevid med sitt humör. Efter att ha hållit mig vaken i stort sett hela natten, vaknade hon vid halv sju och var superpigg.
Jag klev upp och insåg att jag hade fått min mens. Kan dagen bli bättre??

Usch och blä!!
Nu har jag fått avreagera mig lite.. skönt.
Ska ta min vanliga promenad förut. Det har pratats mycket om promenad före eller efter frukost. Min syster lärde mig för många år sedan att man efter en kopp kaffe, och ev en kokt äggvita, skulle ta en promenad för att förbränna max.. Nu läser man att det bara är en myt. Hur vet man vem som har rätt?
Jag har iaf börjat med detta, och kommer fortsätta med min kaffekopp innan. De dagar jag är döhungrig brukar jag ta lite sötmandel innan promenaden. Då håller man sig till frukosten.

Jag har verkligen ingen energi. Och jag är hungrig. Och jag har mensvärk!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.