icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
3 oktober 2012 08:45

Platå, dålig våg eller mensen?

Äter som tidigare, kanske lite mindre då jag inte tränat på snart två veckor, och står helt still i vikt. Har haft mensen denna vecka, så det skulle ju kunna bero på lite uppsvälldhet. Det skulle också kunna vara bristen av Jillian i min tillvaro, men var så less på henne och hennes pass nu efter två månader med henne. Nu har jag skaffat träningskort och var där i måndags... kallar det dock inte träning då jag bara gick igenom alla maskiner och kollade runt. Sedan är vågen usel. En ÖoB våg som visar olika hela tiden. Imorgon bitti blir det till att ställa sig på wii brädan igen och se om det är så illa som det ser ut på vågen eller om den bara lurats =) tror tyvärr inte det då jag känner mig plufsig och svullen. Blev ett tråkigt inlägg idag. Känner mig lite omotiverad. Är med i viktutmaningen så hoppas att vikten inte gått upp denna vecka iaf.. men vi får se imorgon... Nu ska jag och mina barn och min mor, ta oss på en promenad ner till stan där vi ska fördriva tiden innan öppna förskolan öppnar vid ett.. sedan vara där ett tag så att barnen får leka. Vi håller på att byta diskbänk hemma så vi är utan vatten i köket.. inte så roligt med två små barn, så det är lika bra att hålla sig ur vägen tills det är färdigt... =) tack och lov att mammas gubbe ställer upp och hjälper oss.. Det kommer bli så snyggt! kan ta en bild då det är färdigt.. ny bänkskiva, diskho och blandare blir det =) "Billigt" sätt att förnya köket =) Ha en bra dag alla =)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.