icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
15 februari 2018 09:44
2

- på vågen

Här kommer ett firande och helt och hållet själviskt inlägg!

Jag ligger under 80 kg. Äntligen! Den första milstolpen är avklarad, så nu är det < 75 kg som gäller. 

Jag har testat olika sett att leva, olika stilar som inneburit olika dieter. Med LCHF känns det mer som en vardag, som ett nytt liv, än som en diet. Jag äter bra mat, så mkt som jag bara vill, när jag är hungrig och jag går ner i vikt. 

Nästa sak på listan innebär att påbörja löpningen igen. Funderar på att sätta mig med mitt schema, makens schema samt barnens schema och försöka få ihop något pass i veckan, vilket i början kommer innebära promenader. 

Idag klappar jag mig själv på axeln och känner en stolthet. Vikt är inte allt det vet jag, men i min väg till välmående så innebär det även en viktnedgång, vilket än så länge fungerat väldigt bra! 

Nästa gång jag kommer vältra mig i lite förtjänad självskryt blir då jag gått ner 10 kg. Det blir som ett mellanläge innan 75 kg:s gränsen!

 

Nä nu har jag varit ego nog! 

Nu kan dagen fortsätta!

Ha en bra dag //ego för en stund

Gillar

Kommentarer

  • 15 februari 2018 10:44

    Jätte gratis viktigt med mål jag fick en biobiljet av frun för varje 5 kg jag gick ner,  det var viktigt på nästan ett lustigt sätt blev ingen bio om jag inte gick ner, men blev många bio besök  blev 11 biljetter Lycka till.

  • 15 februari 2018 11:19
    ulla165

    Stort GRATTIS! Håller med - lchf är en livsstil inte en diet!

Logga in för att skriva en kommentar.