icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
5 juni 2012 10:15

- på vågen

Det har gått så trögt.. upp och ner på vågen... men äntligen!! idag visade vågen på 86,9 vilket är ett kilo ner sedan förra gången jag vägde mig. Under 87!! =) Nu är det bara bara 7 kg så är jag under 80 =) Ska försöka ta ett kilo i taget.. en dag i taget... motivationen är lite högre idag, men jag är inte i tipp topp form. Ska försöka masa mig ut snart med barnen på en promenad.. det är ca 3 km in till city, så brukar gå den rundan varje dag.. in, handla lite på affären, leka lite med barnen på någon lekpark, och sedan hem igen... Nackdelen med promenaden, vilket är bra i viktnedgångs synpunkt är backen.. backen med ett stort B! Den är vidrigt lång.. tar aldrig slut.. och längst där uppe bor vi... jag har gjort den sablans backen till en sorts utmaning... orka backen med syskonvagnen och de typ 20 kg som barnen väger ihop... det går.. men jag är fortfarande trött då jag är uppe.. ngn dag ska den gå lätt att gå uppför.. kanske till och med cykla uppför? =) Började se walking dead serien igår på tv4 play.. bra.. dålig idé att se då man är själv hemma, men bra om man gäller levande döda filmer =) Jag älskar att hata dessa filmer.. ser och undrar varför... och spenderar sedan halva natten med att fundera på om jag vågar gå ut dagen efter... =) Konstigt hur man gör... Asch måste se klart det här avsnittet, sedan ska vi ut =) Mannen kommer inte hem förrän sent ikväll så hinner allt jag ska hinna ändå... annars måste man vara hemma och laga mat =) Gjorde det enkelt för mig igår, så handlade skinkinnanlår till middag idag.. går snabbt att göra då jag inte ska göra något tillbehör, förrutom salladen då =) Just det..sallad, tomat och gurka måste inhandlas idag.. och hallon.. toapapper..det var min handlingslista för dagen =) Varsegod!! =) Ha en bra dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.