icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
13 september 2010 08:23

Överlevde helgen och alla dess frestelser!!

Hej alla.
Nu har man kommit hem efter att ha varit hos svärföräldrarna i helgen. De är underbara men det är alltid mackfrukost och sedan kaffe fika med bullar efter frukost.

Har inte fallit för frestelsen en enda gång. Var hos min karls bror en kväll där det serverades fruktsallad och en massa gott till... Åt bara mina frukter. Tog lite mörk choklad till, men det tycker jag är okej =)

Fick svärmora att gilla linser och bulgurblandningen som jag alltid äter till nu ist för potatis/ris/pasta.

Näe det var en bra helg. Vi var runt och drömde oss bort i butiker. Har lagt bud på ett hus och har väntat hela helgen på att det ska bli måndag så att vi kan få svar. Så jag bara väntar och väntar!!!

Det har däremot inte blivit några långa promenader i helgen, så där är jag några timmar minus tyvärr... Men då har jag ätit efter detta också, tror jag i alla fall.. Har inte lagt in all mat än, så vet inte vad jag hamnat på.

Mcdonalds sallad var helt okej, och billig i jämförelse med andra snabbmatskedjor. 44 kr för en stor sallad med dressing, krutonger och en brödbit till. Bra pris!! Åt inte av brödet eller krutongerna, men de såg goda ut =)

Nu har jag en dotter som håller på och somnar i gåstolen. Har inte riktigt någon energi för en promenad.. ÄR lat!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.