icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har alldeles för fort gått upp i vikt.. Nu har det gått så långt att jag känner mig obekväm i allt jag tar på mig. Kan inte ha några utav mina gamla kläder, och som mamma ledig finns inte pengarna till en ny garderob.. med hösten på väg så blir det antingen att gå naken eller att gå ner i vikt som gäller... jag valde det sista.. det första är ingen vacker syn.. =)
19 november 2012 07:42
2

Normal!

Yes... nu har det hänt. Nu är jag där... på den normalviktiga delen av linjen. vet inte om jag varit här tidigare =) Känns skönt, men samtidigt lite tomt. Jag har ju velat det här så länge, så det känns konstigt över att vara här. Vill verkligen inte ha tillbaka vikten igen, men jag gillar att ha utmaningar, att ha något att sukta efter... Haha snacka om otacksamt.. man har slitit och kämpat och så är jag ändå inte nöjd =) Så är det inte.. men jag behöver som sagt något att se fram emot. Fast egentligen vet jag ju vad nästa steg i det här är... Att fasta till kroppen.. Den drar ihop sig sakta men säkert, men jag vill få fastare rumpa och fastare midja. Efter att kilona lossnade så blev rumpan otroligt mjuk. Så det är nästa steg. Träning som tightar till kroppen... =) Jag har börjat att unna mig lite saker. Kan ta en smula av en kaka som vi bakat, eller som förra helgen då jag faktiskt åt en köttfärspirog, och sedan även tog några tuggar av ett glasswienerbröd. Vi var bortbjudna så jag åt det som serverades. Orkar faktiskt inte jämt att förklara mina val. Det har helt klart varit det jobbigaste med det hela. Detta ifrågasättande hela tiden. Men det är ju faktiskt inte synd om mig! Jag mår inte dåligt, jag är inte hungrig och jag har inget som helst behov av att äta det jag inte äter. Fast jag kan erkänna att jag hade näsan i godisskålen i lördags. Drog några djupa andetag, det vattnades lite i munnen, sedan vände jag mig om och gjorde chokladmousse istället på LCHF style! =) Det märks då jag går utanför ramarna, på vikten och i magen. Jag var riktigt risig i magen förra helgen efter att då som sagt både fått i mig socker och mjöl. Pruppade en massa, och det om något har jag sällan gjort nu under tiden med LCHF. I fredags tog jag smörgåstårta. Jag var på en minnesstund och där serverades personens favoritfika så för att hedra personens minne så tog jag en bit. Annars så njuter jag fortfarande av LCHF och dess godsaker. Har köpt ekologiskt vaniljpulver och häromdagen vispade jag grädde och blandade i lite vaniljpulver och frös in grädden. Snabbt sätt att få i sig lite gott, med lite kolhydrater. Tog några skedar innan jag tränade i torsdags. Är stolt över mig själv. Hade bokat springbandet på gymmet i en timme. Jag sprang intervall i 55min! Kom typ 7.5 km. Nästa gång ska det bli längre =) Har aldrig riktigt sprungit så jag är stolt som sagt att jag gjorde det. Nej nu har jag surrat nog. Summan av kardemumman idag är att jag är NORMAL viktig =) Ha en bra dag alla! =)

Kommentarer

  • 19 november 2012 07:49
    Hej svejs! Njut nu av framgångens sötma! Jag är också lchf:are, och håller med dej om att det känns i magen när man äter mjölprodukter. Du skriver också annat som stämmer så bra! Vi fortsätter på den instakade vägen! Ha det gott! Hälsningar SaraLi
  • 19 november 2012 07:51
    =) tack. Ja det är en bra livstil, synd bara att alla inte förstår det! =)

Logga in för att skriva en kommentar.